Vallila33 Business Parkin kokouskeskus, toimitusehdot
Voimassa 1.6.2021 alkaen

Yleistä

Vallila33 Business Parkin kokoustiloja ja -palveluja myy Onvest Development Oy, y-tunnus 3190835-3. Kokoustiloja vuokrataan yrityksille ja yhdistyksille. Emme vuokraa tiloja yksityishenkilöille. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Varaaminen

Kokoustilat ja -palvelut varataan pääsääntöisesti tilavarausjärjestelmästä tai Vallila33 Business Parkin asiakaspalvelusta.

Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan hinta sekä varatut tilat ja palvelut. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista varauksen yhteydessä.

Jokaisen varauksen yhteydessä sitoudutaan voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Varauksen vahvistus ja sitovuus

Toimitusehdot astuvat voimaan, kun tilaaja on saanut varauksesta vahvistuksen kirjallisesti. Varausvahvistus pitää sisällään varauksen yksityiskohdat, varausehdot ja hinnat. Muutokset varaukseen on tehtävä kirjallisesti tai puhelimitse Vallila33 Business Parkin asiakaspalveluun (vallila33@onvest.fi, 020 111 5100).

Tilavarausjärjestelmässä olevan käyttäjätilin kautta voitte tarkastaa varauksen sisällön, mikäli olette rekisteröityneet tilavarausjärjestelmän asiakkaaksi ennen varausta. Rekisteröityneeksi laskutusasiakkaaksi lisäämisestä tehdään pyynnöt Vallila33 Business Parkin asiakaspalveluun kirjallisesti.

Saatte Paytrail Oyj:ltä maksuvahvistuksen, jossa on kerrottu maksun summa, maksutunnus sekä päivämäärä. Olkaa yhteydessä Paytrailiin (020 718 1830 / asiakaspalvelu@paytrail.com) mikäli teillä herää kysyttävää maksutapahtumaan liittyvissä asioissa.

Vallila33 Business Parkilla on oikeus valita osallistujamäärään sopiva tila. Tilavaraus on voimassa tilaajan ilmoittamalle osallistujamäärälle. Osallistujamäärän muuttuessa, Vallila33 Business Parkilla on oikeus osoittaa toinen tila varaajalle, sekä neuvotella uudelleen tilaisuuden yksityiskohdista ja kustannuksista. Yli yhden päivän kokousvarauksissa pidätämme oikeuden myydä kokoustilan iltakäyttöön.

Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää sopimusta tai luovuttaa vuokraamiaan tiloja kolmannelle osapuolelle ilman Vallila33 Business Parkin suostumusta.

Yleiset peruutusehdot

Vahvistettuihin varauksiin tehtävistä peruutuksista palautamme tilavuokran seuraavasti:
- 90 % tilavuokrasta (veloitus peruutuksesta kuitenkin aina vähintään 5€) 14 vrk ennen tilaisuutta
- 50 % tilavuokrasta 7 vrk ennen tilaisuutta
- 25 % tilavuokrasta 3 vrk ennen tilaisuutta
- 10 % tilavuokrasta 1 vrk ennen tilaisuutta

Vahvistetun tilavarauksen siirtäminen tai muuttaminen:

Vahvistetun tilavarauksen voi siirtää tai siihen voi tehdä muutoksia veloituksetta, mikäli siirto tehdään 14 vrk ennen varauksen ajankohtaa.

Mikäli siirto tai muutos tehdään 13-7 vrk ennen varauksen ajankohtaa, veloitetaan varattujen tilojen tilavuokrasta 20 % (veloitus kuitenkin aina vähintään 5€).

Mikäli siirto tai muutos tehdään alle 7 vrk ennen varauksen ajankohtaa, veloitetaan varattujen tilojen tilavuokrasta 50 %.

Tarjoilutilausten tilaus- ja peruutusehdot:

Tarjoilutilaus on voimassa tilaajan varauksen yhteydessä ilmoittamalle osallistujamäärälle. Jos osallistujamäärä muuttuu yli 10 %, on Vallila33 Business Parkilla oikeus neuvotella uudelleen tilaisuuden yksityiskohdista ja kustannuksista.

Tarjoilutilaus laskutetaan vahvistetun henkilömäärän mukaan, kuitenkin niin, että ylimenevästä määrästä laskutamme toteutuneen mukaan. Saapumatta jääminen laskutetaan varauksen koko arvosta.

14 vrk tai aikaisemmin tehdystä tarjoilutilausten peruutuksesta emme veloita peruutusmaksua, 7 vrk ennen tilaisuutta tehdystä tarjoilutilausten peruutuksesta veloitamme 50 % tarjoilutilauksen arvosta ja alle 7 vrk ennen tilaisuutta tehdystä tarjoilutilausten peruutuksesta veloitamme 100 % tarjoilutilauksen arvosta.

Maksutavat

Tilavaraukset ja -palvelut maksetaan varauksen yhteydessä. Tilavarausjärjestelmässä voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Visa, MasterCard. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Tilavaraukset ja -palvelut on mahdollista saada laskutuksella ainoastaan, mikäli olette Vallila33 Business Parkin tilavarausjärjestelmän rekisteröitynyt laskutusasiakas. Rekisteröityneeksi laskutusasiakkaaksi lisäämisestä tehdään pyynnöt Vallila33 Business Parkin asiakaspalveluun kirjallisesti (vallila33@onvest.fi).
——————–
Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com
——————–
Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa varausehtojamme. Ennen varausta tulee tutustua kulloinkin voimassa oleviin varausehtoihimme.

Rekisteriseloste

Noudatamme Vallila33 Business Parkin tilavarausjärjestelmä Timeworksin rekisteriselostetta.